Why

Discussion in 'RC Offroad Forum' started by alisar70, Nov 13, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alisar70

    alisar70 Member

    having problams with my SAVAGE 25

    1)Never idles
    2)engine starts then stops after 30 seconds of driving^

    OR is this all normal when its still in run in proccedure

    1 more thing ive finished heat cycle and im doing the run in on tarmac and dust

    is it ok to run the car in dust at run in procedure????[?]
  2. dj6666969

    dj6666969 Active Member

    I just releashing anger :D but he does make me mad sometimes lol. as I said b4, and I deleted the post take it to your hobby shop
  3. redheat

    redheat Member

    Not uncommon for the truck to act up during break in ,make sure you have a couple of extra plugs and set the H/S about 1/8 turn CW to lean it, also make sure that your clutch shoes arent hanging up, RED
  4. alisar70

    alisar70 Member

    what do u mean hanbging up and H.s
  5. Justin_E

    Justin_E Member

    H/S = high speed needle
    L/S = low speed needle
  6. alisar70

    alisar70 Member

    man the savage 25 runs so good but the engýne stops when ý let go off the gas WHY
  7. dj6666969

    dj6666969 Active Member

    idle is not set right
  8. alisar70

    alisar70 Member

    Dosent ýdle at any point at all
  9. dj6666969

    dj6666969 Active Member

    screw the needle in tell there is just alittle openin is there
  10. Justin_E

    Justin_E Member

    dont screw it in too much...
  11. dj6666969

    dj6666969 Active Member

    ya that is why I said not all they way closed :D
  12. alisar70

    alisar70 Member

    yeah the car is still doing the same problem
  13. Justin_E

    Justin_E Member

    take it in to the hobby shop...
  14. redheat

    redheat Member

    check your clutch and make sure that the shoes arent riding on the clutch bell, that'll cause it to stall or if your running extra rich or lean , RED
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page