NScale--Missing Photos

Discussion in 'Getting Started' started by Dave Hagan, Nov 16, 2003.

  1. davidstrains

    davidstrains Active Member

    I See the 2 red x's on the right
  2. davidstrains

    davidstrains Active Member

    I see the pic here but no avatar.
  3. NScale

    NScale Member

    Thanks guys. But I deleted the avatar plus the images in my signature. Just don't understand why some can see and others can't so I just deleted to not make trouble.
  4. RailRon

    RailRon Active Member

    Wayne, now I got your pic, too!

    What did you do differently than before?

  5. NScale

    NScale Member

    Instead of using the browse button to attach a file, I posted the URL to the picture with the IMG button.
  6. MCL_RDG

    MCL_RDG Member


    ...some browsers are set up to display the "alt" (alternate text) text when an omage is not available for display. It seems we've lost the correct path or filename of the "confused" image.

    There were size limits placed on photos loaded uP to The Gauge. Files located elsewhere work okay as long as you have the correct URL to point to them.

    Good luck there NScale. By the way- love your gauge.

  7. Clerk

    Clerk Active Member

    Wayne. Is that really you? I got it fine.

    Dave. I got all the smileys but netscape equivelant of the red X

    Jon. You forgot to take your meds again.
  8. NScale

    NScale Member

    Hi Clerk,
    It's me. :) Hope the picture didn't break your computer. ;) :D :D :D

    (Smile and confused isn't working for me.)
  9. Clerk

    Clerk Active Member

    My computer is still working.

Share This Page