I'm getting the boot and I shower every day

Discussion in 'Getting Started' started by rsn48, Dec 4, 2003.

  1. rsn48

    rsn48 Member

    For the past four or five times I have logged onto the Gauge Chat after about 5 to 10 minutes I get the boot. I don't have a fire wall and nothing has changed on my computer that I am aware of that should affect this outcome.

    I do run adaware, spybot and an antivirus program, but these shouldn't affect my time on chat. This is the only place it happens and I was on chat the past 6 months without any problems with all the above mentioned software. Anyone have any ideas?
  2. Catt

    Catt Guest

    Rick,I've had the same problem the last two or three times I was in chat.I just got tired of it and stopped going.:(
  3. MCL_RDG

    MCL_RDG Member

    I don't...

    ...shower at all and I never seem to have problems. Well, excepting the flies.:rolleyes:

  4. rsn48

    rsn48 Member

    I bounced this since you were having the same problem I was having. I found that the driver for my internet card on the computer was installed twice. The conflicts this created was the culprit behind all my boots. Now that I have only one driver installed, the boots have stopped.
  5. interurban

    interurban Active Member

    Just a thought. Try the refresh . see if it puts you back in.
  6. Fred_M

    Fred_M Guest

    I'm not having that problem, the one I have is everytime lately I log in to chat there is no one else there. It's no fun chatting to yourself. Rather talk to the wife. FRED
  7. belg

    belg Member

    WOW FRED how desperate are you!!!!!:D :D I've noticed the same thing the gang seems to be shrinking maybe we need to set a time so everyone knows when someone will be there. Just a thought.Pat
  8. N Gauger

    N Gauger 1:20.3 Train Addict

    I try to be on at Noon EST & then again at 9:30 PM EST :)
  9. rcwatkins

    rcwatkins Member

    I'm not having this problem, but then again I don't have all those programs.

Share This Page